Басейн зашнурували у корсет…
(З’явився він в останній рік песет)
Тепер на зиму, як медвідь в барлогу, –
Закритий, взятий у тісну облогу.
Цікаво, взимку що йому насниться:
Дитя, юнак, чи діва білолиця...
Вода ще зберігає світлу пам’ять,
Хоча й пошкодила корона рам’я…
Обмежили всі водні смакування,
Розтоптані дітей, батьків бажання…
Щось бубонить, можливо, вже дрімає
Басейн наш посірілий – аж до маю…
19 вересня 2020
(с) Валентина Гуменюк
# ЗАМАЛЬОВКИ#