В лиху годину на Вкраїні
Зневіра ходить по хатах.
Пани царюють, і донині
Зростають ціни, ще й на гас.
Шановне панство!Вороги ви
Простому люду у цей час.
Якби не ми,то де б були ви?
Купались в маслі ви б без нас?
Останнє здерти - це вже подвиг,
Гребти в кишені -для вас - шанс.
Це ваший вже останній подих
Вам не здолать ніколи нас!
Сліпий народ скоро прозріє,
Бо більш мовчать нестерпно нам.
Прокинеться,й цей раз зуміє
Повстать лихим панам.
Усі маєтки,гроші й статки
Не допоможуть в страшну мить,
Й не добрі будуть про вас згадки,
Зуміли ж темний слід лишить.
Та то лиш слід...А чорну душу
Куди збираєтесь подіть?
Вже не змовчу,сказати мушу:
У пеклі будете горіть!