кинь погляд над людськими головами: там в тумані
ховається зловісний пагорб,
пагорб безголового хреста.
такої ночі, як тепер, туди злітаються відьми,
щоб славити силу пітьми володаря.
колись вони там упіймали справжнього ангела з неба,
і стали його допитувати; ту розмову ангела з відьмами
чули горби й долини в радіусі 100 миль.
ви чули? ті крики, зойки, вереск і завивання
були десь такі, як в пеклі відчай пропащих душ.
слухайте, як ноги б'ють об землю під музику грому.
дивіться, як легіони знов марширують на смерть:
вони марширують
на смерть на безголовому хресті.
від тієї лихої ночі, коли чорна диявольська блискавка
вдарила в цього хреста, і розрубала навпіл,
нашому народові, що був колись хоробрим,
немає порятунку від влади сатани.
ви чуєте? солдати б'ють землю під музику грому.
ви бачите? то легіони знов марширують на смерть.
вони складуть свої голови біля підніжжя
гидоти над гидотами, хреста без голови.
що б ви казали, якби відмикали хату,
і не могли, бо замок не приймає свого ключа?
а всередині плакали діти. скільки вам випало щастя?
чи його вистачить вам аж до кінця життя?
слухайте, як солдати місять грязь під мелодію грому.
знов пішли легіони. вони марширують на смерть.
всі складуть свої кості там, де їм і призначено:
біля хреста без верху там на лисій горі.
можете й ви так само: побіжіть, поборіться з дияволом,
складіть свої білі кості біля хреста без верху
headless cross, black sabbath