Вони літають у висотах
Далеко десь у синяві
Туди де лине лише думка
Де небо синє в сяєві
Всю душу й серце відкривають
І линуть далі у політ
І знов і знов перемагають
І буде це багато літ
Політ крилатого солдата
Милує душу людям всім
І возвеличують прожите
І всі гордяться саме цим
Він розвива повітря знову
Несеться він неба вись
Мов на війні вони кружляють
В польоті душі всіх злились
І льотчик знову рветься в небо
Його душа завжди летить
Він підкорив собі повітря
Він зможе всесвіт підкорить
20.02.2004 (Яресько Я.М).