На полотні калини квітка
Надії цвітом налилась:
На білому червона нитка
Із чорною переплелась.
Ту чорну нитку в Україну
Вплітає нам кремлівський цар:
Донбас перетворив в руїну,
І сіє смерть щуряча твар!
Червона нитка – то кохання,
Надії і Любові жар,
А чорна нитка – руйнування,
Війни жорстокої кошмар...
Так і живем: про щастя мрієм,
У світле вірим майбуття,
В молитві душу свою грієм,
У Бога просим співчуття...
Червоні кетяги калини
Ми у віночок заплетем,
В нім наша ненька Україна
У мирі й славі розцвіте!