Життя усюди: в стовбурі, камінні.
У хвилях і гарячому піску.
З цікавістю спостерігаю нині
Казкові хмари кольору бузку.
А поруч бар і бочки в ньому винні –
Життя лози вмістилося в таку.
Вражаючі штрихи краси первинні.
Ступаю теж на стежечку вузьку.
8 cерпня 2018
(с) Валентина Гуменюк