А ви,бували в Закарпатті - милі друзі,
чи бачили красу у цій,гірській окрузі.
Гірські річки,що наче срібні волоси землі,
розчісують - гори,полонини і долини всі.
Могучий Закарпатський край і чарівний,
що має райський вигляд-не земний.
Де не поглянеш,бачимо - так,це є так,
тому його малююють на картинахі описують у віршах.
Ліси букові, та краще,що усі ліси -
краю Закрпатському,додають краси.
Тут гори,геть до неба височать -
до світу іншого,наче огорожею стоять.
І тільки тут у Закарпатськім краї,
троїста музика і пісня,душу піднімає.
Трембіти звук,що десь з гори лунає,
мелодією свою,щось людям сповіщає.
Такий мій Закарпатський край,
і я усе - за нього,ще не розповідав.
Бо край цей - це моя рідна земля,
де народився,живу і де живе,моя сімя.