Біля бару нудьгую і п'ю,
Посміхаюсь якійсь незнайомці.
Хижий погляд з цілунком ловлю,
Від чарівної жінки навпроти.
Полонила навіки мене,
Я шалію від палкої вроди.
Аж до сорому…Хочу тебе!
Закохати в малиновім морі.
Ти від мене так близько,
Схоплю!
Вперше бачу таку я красуню.
Полуничний у тебе парфюм,
З ніг збиваєш у сенсі прямому.
На лопатки, як кішка в стрибку,
Вимагаєш моєї розпусти,
Твої очі на захід пливуть,
Їх закочуєш з криком:
«О Боже!»
Небезпечна спокуса, як хміль.
У полоні з тобою, в полоні.
Я цілунками пещу тебе
Та знаходжу твої ерозони.
Олександр Кармишев
08.09.2018