Присвячено Вікторії Гарванко
Дівча народжене в чужині,
Душа вкраїнська непроста.
Така жадана у родині,
Бог сонцем напоїв уста.
Полонить серце спів казковий,
Повниться величчю душа,
Єднає з Краєм рідна мова.
Міцніє крилами пташа.
Славетна пісня та, одвіку,
В краю Сервантеса як нить,
Бо славить Україну Віка,
Летить у вічність долі мить.
І розквітає все довкола,
Життям наповнена роса.
Над світом лине калинова –
Співає юність і краса!
вересень 2017
(с) Валентина Гуменюк