Щиро вітаю друзів, поетів і читачів з Новорічними святами! Нехай в Новому році, всі загадані Вами бажання, здійсняться! Натхнення Вам і успіхів на творчому шляху, магічних, незабутніх свят і гарного настрою!
Новорічні свята! Знову сяють граційні ялинки,
В мішурі кольористій, блискучо-яскравих вогнях.
Рік Новий зустрічають з надіями в кожній домівці,
В колі рідних людей при святково-магічних свічах.
А старий непомітно пропав в історичних архівах,
Записавши в літопис частинку новітніх подій.
А ми далі йдемо, попри всі перепони і зливи
І шукаємо вперто солодкого щастя напій.
Ось, і знов небеса в феєрверках і сяйних салютах!
Кришталеві бокали іскряться ігристим вином.
Серпантин, конфетті - новорічних утіх атрибути
І тендітні сніжинки за змерзлим, зимовим вікном.
Що приніс рік Новий у своїй потаємній торбинці?
Зазирнути туди передчасно нам ще не дано.
Попри всі таємниці, всім радості зичу по вінця!
Рік Новий хай гаптує для вас кольорове панно.
А на ньому лише сонцесяйні пливуть візерунки.
Оксамитом весніють життєві дороги й путі.
А літа розкошують в коханні і щедрих дарунках
І вишиване щастя мережать нитки золоті.
Новорічні свята! Вас вітаю, шановане панство!
Хай магічні дива відведуть в зачарований світ.
Де чекають на вас незабутні стежинки дитинства
І у вирі казкових подій вам безмежно щастить!
01. 01. 2021 Л. Маковей (Л. Сахмак)