Любі українці, розповім вам казку
Сам для себе візьму бубликів на в’язці,
Щоб не було нудно в самоті сидіти
Всю цю ахінею розкажу ще й дітям.
Про мости, дороги ,
дописи в Фейсбуці
Як сидять в печінках
Критикани люті.
Словом я згадаю суперлікарів,
Бо в асфальт вкатали гроші на Ковід
Та про це ні слова в зверненні моїм
Пишно відсвяткуймо, нині ж Новий Рік!
Любі українці, побажань нема,
Нехай скажуть діти теплі всі слова
Писано сценарій, мій чудово так
Хоч скажіть спасибі, що не плагіат.
1.01.2021 р