ДОРОГІ ДРУЗІ, ДОРОГІ ХРИСТИЯНИ СХІДНОГО ОБРЯДУ,
ВІТАЮ ВАС ІЗ РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!
Сьогодні знову засяє Благовісна Зоря.
Старі батьківські пороги ( на жаль, не всі)
радісно зустрінуть дітей. Лунатиме
відвічна коляда во хвалу Господню:
«…Діва Марія Сина породила…»
Не просто сина, а Спасителя людського
роду, Боже Слово і Любов.
Бажаю сьогодні всім вам родинного затишку,
єдности, щирої спільної молитви, мудрости,
Світла для душі, лагідного слова та
безмежної Любові!
Шануйте Господню Заповідь Любові,
плекайте її в душах, бо від цього залежить
добробут і майбутнє кожного з нас і нашої
Неньки України.
Живіть у мирі та любові! Шануйте Землю,
Шануйте все Богом дане!
Нехай Боже Дитятко зігріває душі та серця,
наповнює вірою та надією!
Міцного здоров"я і високого духу всім!
Смачної родинної куті! Веселих свят!
ХРИСТОС РОЖДАЄТЬСЯ!
СЛАВІМО ЙОГО!
З любов’ю Валентина Гуменюк