Ти ж бачиш, ти для мене сонце, що так чекаю кожен день
Чому ти досі поруч ходиш, але не біля мене ще.
Ти ж знаєш, я завжди з тобою, завжди для теб все зроблю
Чому тоді ти не зі мною проводиш час, я ж так люблю.
Ти ж знаєш, я не забуваю усі слова, що кажеш ти
Ніколи думки не зникають, ті у яких є завжди ти.
Ти ж знаєш, я тобі підкорюсь, нічого проти не скажу
Я так хочу твою турботу, твою підтримку, віру всю.
Ти ж можеш міцно так тримати, не забувати, що тебе жду
Тобі не треба вже чекати, чи я для тебе щось зроблю.
Я буду завжди дарувати все що захочеш, себе всю
Мене не треба вже питати, чи я тебе іще люблю.
Ти ж знаєш, я для тебе буду всім, на себе все візьму
Якщо відчуєш що без мене ти мрії втратив, я знайду.
Ти ж вмієш так мене кохати, ти це робив, ти знаєш сам
Без тебе складно вже чекати завтрашній день, нас бачиш там?
Я хочу... Так хочу вдихати твій аромат, твоє тепло
Я вже навчилася чекати, бо це все дак давно було...
Я можу, я уже навчилась тебе кохати яким ти є
Одне не можу... Не можу прийняти, що я ще не життя твоє.