Хай лине пісня світанкова -
По всій Вкраїні рідна мова
Від нині і довіку...
На радість чоловіку.
На вірність ненці клятву змовте
Усі під стягом синьо-жовтим
Від нині і довіку...
На радість чоловіку.
Бо ми тепер в міцній родині
Всі українці в цій перлині
Від нині і довіку...
На радість чоловіку.
Я - українець, ти татарин,
Чи ти єврей, а чи болгарин
Від нині і довіку...
На радість чоловіку.
Чи ти - словак, чи венгр багатий
Живіть щасливо в Закарпатті
Ми - разом і довіку...
На радість чоловіку.
Багато в нас живе народів
На Україні в мирі й згоді
І буде так довіку...
На радість чоловіку.
А мова хай державна лине
По всій країні й не загинем!
Від нині і довіку...
На радість чоловіку.
25.08.1991 р.