Якщо міністр МОЗУ,
То не скупий статист,
Що за фальшиву дозу
Слабим збиває тиск.
Я більше вже не можу
Сприймати цю дурню...
Та замініть цю рожу,
Що нам несе брехню.
Сьогодні про шкарпетки
І про футболки плів...
Хоча по етикету
Про це би не сопів.
Європа вакцинує
В ці дні своїх людей.
Міністр нам малює,
Що в нас менш-більш - окей...
Ви, що усі там - дурні?
Й мудрішого нема?
У вас - усе в ажурі...
В нас - ковідна зима.
Зробіть сто тисяч тестів
Єдиний хоча б раз...
Й не треба буде плести
Байки й дурити нас.
А ви все фейк женете
В ефір на цілий світ.
Міністр - антипіретик*
Тріпло і дармоїд.
А де вакцина наша?
Просвітлені мізки?
Чи замість них вже каша...
Й признатись не з руки.
В вас думка - більше вкрасти
Одна із всіх висот.
Як можна так упасти
Й забути про народ?!
11.01.2021 р.
*Антипіретик - засіб, що гасить жар.