Прихиляйте небо для своїх коханих;
Ніжно обіймайте й на руках носіть...
Зацілуйте п’янко, прямо до нестями.
Зорі їм достаньте. В душу зазирніть.
******************************
Ти йшла у сукні від самого Гуччі,
Несучи в мріях океан бажань...
Красива, наче Моніка Белуччі;
Вся сповнена надій та сподівань.
*****************************
Я ніс тебе в безмежний океан...
Сором'язливу, юну, ніжну бранку…
Ласкаво обіймав тендітний стан,
Прекрасний, наче море спозаранку.
*****************************
Ти ідеш, замріяна, по ниві;
Посеред волошок уві сні...
І твої задумливі, вродливі
Очі посміхаються мені...
*****************************
Завірюхою сніжною стелиться
Білий сніг по моїй сивині…
В далечінь мчить морозна хурделиця
І підморгує ніжно мені…
*****************************