І сон не сон, холодні ночі,
мерзенні ночі, міражі...
Співа душа, зелені очі...
Виднілись там, на рубежі...
Летіла дивно-сніжна туга...
Спліталась з вітром в колосок...
Злодійка ніч, моя подруга
Ступила боса на пісок...
Схолов ввесь нрав, трава в туманах
Що простяглись над парком знову...
А я сміялась, знов в обманах...
Ти вдів шапинку триголову...
Ти - змій, невидимий у ночі..
І так безжально ріжеш очі...
Без слів, без рук і без ножа...
Тепер нас двоє, я чужа...