і свіжий ранок стане моїм натхненням
і навіть те набридливе сусідське кошеня
і терпіння мені
і всім всім людям терпіння
хоча його зараз майже й нема
о кошеня тобі так полюбився мій старенький ганок
який вже світанок ти тут зустрічаєш
ти знаєш чимало
в обличчя коханок
м'яса не просиш от тільки гасаєш
біжи кошеня до своєї хати
твої " пани " вже по прокидались
приходь десь надвечір помуркотати
такі весловухі мені не траплялись