1. Будинок будуй на тому місці, де змія гріється, там із землі іде тепло.
2. Криницю копай там, де птахи гніздяться в спеку, там джерельна і смачна
вода.
3. Дерево сади там, де кріт риє, там для дерева земля чудова.
4. Став ліжко там, де кішка укладалася, там спокійніше спать.
5. Лягай і вставай разом з курми, матимеш золоте зерно дня.
6. Їж фрукти, які черв"яки торкали, вони безпечні.
7. Пий там, де кінь п"є. Кінь поганої води не питиме ніколи.
8. Їж більше зеленого і матимеш сильні ноги і витривале серце,як у звіра.
9. Сміливо бери гриби, на які комашня сідає, вони цілющі.
10. Плавай частіше і будеш себе почувати, як риба в воді.
11. Частіше дивись у небо, а не під ноги, і будуть твої думки ясні і легкі.
12.Більше мовчи, ніж говори - і в Душі твоїй оселиться тиша, а Дух буде
Мирним і Спокійним...
Вибирай собі все, що тобі найбільше потрібно: Здоров"я, Щастя, Кохання,
Обійми, Посмішку, Радість, Мир, Віру, Надію...
(Далі можеш продовжити самостійно)