(*)
Наближається війна
Кривавого Марса,
Бо тепер вже --
Пора,
Щоби очистити землю
І тіло,
Коли вже стали Засвіти
Сміло
Та зазіхають
На тіло людське,
Яке поработити хочуть
У вік Деміурга...
Та не бачать Бога лице
У новому вимірі,
Що ввійшов у тіло
Звисока,
Як прозвістили скрізь
Квіти Удумбара --
Про народження,
Вже
І прихід у наш світ,
Великого
Милості Пророка,
Який несе нове знання
Та нового життя,
Людське,
Призначення...
--------------------------------------------
28.01.2021; Paris (A-а)
=======================
(*)
«Квітка Удумбара» -- походить з санскриту і означає "Квітка з небес".
У світі, вперше -- зацвітла квітка Удумбара на статуї Будди у Південнокорейському храмі, в 1997 році.
Згідно буддійської легенди -- вона розквітає раз в 3000 років, провіщаючи прихід Великих Перемін.
Кажуть, що останній раз вона цвіла перед народженням Гаутами Будди, а останні 20 років її цвітіння спостерігають вже по всьому нашому світу.
Іще пишуть в дослідженнях історії, що це предзнаменує прихід Великого Мудреця або Просвітленого у наш час -- в цей Вік Срібного Вовка Слов'ян, утвердивши історію і правду Русі-України.
По всіх признаках -- він має прийти з України і вернути правду та силу слов'янських спільнот на увесь світ...
У восьмому розділі буддійської сутри "Фонетика та інтерпретація Хуоейлінь" говориться :
«Поява квітки Удумбари -- це прояв сприятливого і надприродного феномена. Удумбара -- Небесна квітка, яка не існує в людському світі.
Якщо Тагхагаата або ЦАР Золотого Колеса приходять в людський світ -- тоді, в знак благословення і заохочення, як провісниця його -- розквітає ця квітка Удумбара».
У буддійських сутрах також зафіксовано, що Священний Цар, що обертає Колесо Дхарми -- кращий правитель, який буде правити світом не за допомогою сили, а добротою і справедливістю -- у милості та самопожертві кожного...
==============