Ми допускаєм помилки частково
І документ створивши не завжди
Завершений, не бездоганне слово
Не зможе привести нас до біди
Граматика ніколи не повинна
Впливати на складний процес
Що так в суді вирує, є провина
А логіка завжди одна серед «адрес»
І граматичні помилки не вплинуть
Не зроблять документ не дійсним
Рядки в суді завжди правдиві линуть
І цей процес все рівно буде чесним
Тому старатися потрібно виправляти
Всі похибки ймовірні коли пишем ми
Щоб не давати опоненту підставляти
І вберегтись від штрафів і тюрми
Зміст документа зрозумілим буде
З помилками в словах бо суть одна
Законне рішення до нас прибуде
Сучасне Римське право не стіна
Ми знову ловим відголосок часу
Не пережиток минулих це віків
В реаліях тримаєм правди чашу
Здобуток права це на острах слів
Слова і зміст ми викладемо знову
І підготовимо робочий документ
Взяли ми Римське право за основу
І осучаснили під себе інструмент
29.09.2020 (Яресько Я.М).