Я! Хочу спати біля твоїх ніг,
біля твого́ плеча,
біля твого́ стегна.
Я! Хочу спати біля... Щоб ти не зміг
дати життя із іншою
до́нькам - синам...
Я! Хочу спати потай у голові
в Тебе і зовсім без схованок спати з тобою вдвох.
Так, як остання жінка й єдиний земний чоловік.
Так, наче завтра на страту -
обох.