*** ***
Моє ім'я — Титан
І я творю Світи,
Де Галактик границі
Я обмежив іти
В своїх задумах
Планів
Та космічних ідей..,
Щоби зріли в мені
І провадили день,
Де ясніє мета...
Тільки сумно мені,
Бо не можу я жити
В тих світах,
Де людських
Поривань суєта,
Що границі Душі
Закривають в собі
І... вмирають нічим —
Пустотою в мені...
----------------------------------------------------------------------------
03.12.2011-19.04.2018; Paris (M° 13 / "C.P")
=======================================
https://uamodna.com/articles/ilaquo-moe-imya-imdash-tytaniraquo/
=======================================