Кожен твій подих
І кожен твій дотик -
Це моя мрія,
Це мій наркотик...
Помішка твоя
І твоя наївність,
Твоя дитячість,
Твоя чарівність...
Ти ж і душею,
І зовні вродлива!
Така неймовірна,
Така особлива!
Знову в твої
Поглянути очі -
Це те, що найбільше
У світі я хочу...
Рука у руці,
І серце до серця...
Очі твої
Ніби чисті озерця!
Ніжні обійми
Й палкі поцілунки
Малюють у душах
П'янкі візерунки.
Впитись тобою
До самого краю...
Тебе я люблю,
Тебе я кохаю!
Бачити тебе
Щодня і щоночі -
Це те, що найбільше
У світі я хочу!