***
(!!!)
Всі експерти --
Російськомовні,
Всі канали і передачі --
Рускоговорящі,
Всі диспути та вигляд
Їх --
Це є ВАТА,
Яка промиває мозги
Гібридним гноєм..,
Тому --
Не дивитися,
Не слухати,
Не торкатися,
Щоби не забруднитися,..
Бо, де наші думки --
Там наша мови реальність
І наші наміри життя,
А тому живемо
Разом,
Єдино,
Міцно,
Соборно,
Братньо,..
Де є одно :
Сильна нація --
Міцна держава,..
Бо
Пам'ятаємо завжди,
Як предки, заповітом --
У захист дали :
"Слава Україні --
Героям вовіки слава..!!!"
На чому міцно
Стоїмо
І стояли...
-------------------------------------------
06.03.2021; Paris (A / a)
=======================
(!!!)
"Хочеш знати майбутнє -- створи його сам"
----------------------
(Стів Джобс)
=======================