*** ***
Відпливши від берега —
Човен трижить,
Вечір прийшов
І накрив усе вмить,
Сонце уже на воді
Не сріблилось,
Вітру дихання
Тремтливо котилось,
Пташки, у потемках,
Не відлітали,
Замріялись хмарки
І задрімали...
А в небі високім,
Раз час надійшов,
Місяць щербатий
Поволі зійшов
І, зорі скликаючи
На небосхил,
Задумано в хвилях
Макав кінці крил...
І біль розставання,
Що було забулась,
Тривожно у серце
Знову вернулась...
-------------------------------------------------
13.09.2009-13.02.2018;
Paris (Hotel de Ville / "C.P")
======================================
https://uamodna.com/articles/ilaquo-bilj-rozstavannyairaquo/
======================================