Сонце на небі все вище і вище,
день все ясніш і ясніш на Землі;
Сонце яскраве, велике, всевишнє
зверху сіяєш в небес глибині.
Все освітивши, даруєш нам літо!
Ясно виходиш, життя даючи!
Сонце гаряче, ти є нашим світом!
Доброго дня тобі, Сонце моє!
10.03.2021