В моїх венах вода й олія, їм ніяк не змішатись.
Прозора як скло, я метаюсь поміж світами..
Загубилась поміж рядків і немає місця для рамок.
В моїй тиші було стільки слів, а ти бачиш лише уламки..
Загорну душу в сірий туман, трохи більше спокОю,
Я біжу за своїм літаком - не втікай від двобою..
Я біжу за своїм літаком - це, мабуть, називають війною. (параноя)
Знов збираю себе по шматках та якою ціною.
Ангел мій втомився, каже, що я божевільна..:
"Пишеш без помилок. Що ж, все інше стабільно!"