моя люба дівчинко, в житті так багато бід.
ти точно не зможеш все зважити і спланувати.
люби себе завжди! ще більше - як підеш під лід,
як дибки весь світ.. то тим більше люби себе завжди.
моя люба дівчинко, життя - нескінченні клубки подій.
під неба склепінням міняються пори року.
хай навіть фантастика - ти обов'язково мрій!
так часто до здійснення треба одного кроку!
моя люба дівчинко, не всі тут тобі вороги,
не всіх твій провал від щирого серця потішить.
але якщо кепське кіно -
тоді однозначно йди:
ти щиро вартуєш того, хто буде простим та вірним.
__
бувають скрипучі труднощі, буває, ніхто не чує.
буває, дзвінка мовчанка ясніша будь-яких слів.
повір, моя люба дівчинко: ця віра тебе врятує.
ти знаєш, що Той, Хто вище, ні разу тебе не підвів.
🌿3.21