Я Тобі розкажу про любов.
Що в словах, у віршах десь ховається.
Яка квітне в душі знов і знов.
І ніколи – не осипається.
Я Тобі розкажу про любов.
Що горить, вище хмари злітає.
Що хвилює і серце і кров.
І її силі - краю немає.
Я Тобі про любов розповім.
Таку ніжну, як дотик жаданий.
Як кричить вона в слові німім,
Я Тобі розкажу, мій коханий.
Я Тобі розкажу про любов,
Не словами, а серцем, душею.
Що колись почалася з розмов,
І між «до», стала й «після» - межею.
22.03.2021 р