Кохали тебе українські хлопці,
На всіх ти дивилась зверхньо.
Палав жаги вогонь достатньо,
Любий припиняв бити клинці.
Не тримала в любові човенці,
З одним бути ставало занадто.
Кохали тебе українські хлопці,
На всіх ти дивилась зверхньо.
Йшла доля в країну британців,
Вподобав тебе екс-губернатор.
Його любов обрала пізнувато,
Магната зваяла собі обранцем.
Кохали тебе українські хлопці.
(Рондель)
22 січня 2020 р.