Ще зранку всміхалося сонце,
У мріях Надія жила.
І легко було вже на серці,
Шепталась з розмаєм душа.
Ще вранці вуста посміхались -
Заходила в гості весна.
Надвечір усе обірвалось,
Й печально заграла струна.
За хмари помчалося сонце,
Сховала обличчя весна.
Смеркає з дощем, і на серці -
Сумує за сонцем душа.