Думки мої,ви наче річка життя моєго,
що орошуює душу і омиває моє життя.
Вода цілюща ти- я омиваюся нею,
і цими водами,несе мене в буденне у буття.
Річки могучі і думки життєві,
в глубини ваші,без роздуму пірну.
І попливу,що сили я течією,
та з течій цих,щось для життя,я візьму.
Ці ніжні води,обласкають всю душу,
омиють тіло і далі понесуть.
А я й надалі мріяти і думати,так буду,
як в мріях і думках моїх,люди живуть.
І так усе своє життя,я у цих водах,
пливу,ниряю а інколи держуся на плавау.
Тому,що в цих думках є все- є радість і незгоди,
а завдяки думкам і мріям,я ось і живу.
Думки,думки і знову ви,як хвилі,
змиваєте усе у себе на шляху.
І ваші чисті води,ніжні і такі милі,
усе життя своє у тілові й душі,я відчуваю і несу.