І знову день добіг до краю,
І знову тоне вдалині,
Старезне місто. Я чекаю,
Коли ввімкнеться у мені,
Самотності цілюща тиша,
І розгортаючись в орган,
Душе не спогади напише,
А розіллється в океан,
Де все лишається собою,
Де поза вирвами подій,
Є місце Тисячі прибоїв,
Один з яких, звичайно ж, твій…