Жінка, стаючи мамою, дере форми,
Її тендітність надовно стає згадкою.
Чужим поглядам як була загадкою.
Важко після пологів вернути норму.
Дитятко в тілі колишуть інші ритми,
Була чарівною стрункою лебідкою.
Жінка, стаючи мамою, дере форми,
Її тендітність надовго стає згадкою.
Перебути як злісних порад шторми,
Лишатись дитині і рідним голубкою.
Готуючись йти далі щастя стежкою,
Повноту ждуть реінкарнацій карми.
Жінка, стаючи мамою, дере форми.
(Рондель)
25 січня 2020 р.