Приходиться жити в чужій квартирі,
Любов після недавнього шлюбу гріє.
Нашим щастям тіснота чутливо зоріє,
Не треба метрів, коли почуття щирі.
В обмеженім як комфортно просто́рі,
Любов прибува, тривко нам не міліє.
Приходиться жити в чужій квартирі,
Любов після недавнього шлюбу гріє.
Відносин тонус тримаємо на мажорі,
Впевнені, що любов у нас не зотліє.
Обоє ніжно взаємно кохання лелієм,
Почуття для мене й для неї в фаворі.
Приходиться жити в чужій квартирі.
(Рондель)
27 січня 2020 р.