Не обіцяв, зірок тобі я з неба,
Бо думав, що тобі таке не треба.
А ти була, тоді така зваблива,
В тобі одній жило і сонце й злива.
Пр.
Моя любов, ти знов мене покликала,
І я знайшов, знову знайшов тебе.
Моя любов, ти знов мене покликала,
І я знайшов, знайшов тебе.
2.
А вранці я, побачив іздалека,
Що ти не йшла, летіла наче птах.
І я один, весь час чекав на тебе,
Завжди була, в моїх ти світлих снах.
3.
Я не чекав, як буде грім із неба,
Я повернувсь, я так хотів до тебе.
Ти знов стоїш, як і тоді зваблива,
В тобі одній живе і сонце й злива.
Олена Соляник 2021 рік