Давай танцює
На твій характер мені начхати,
Не буду пику в пісок ховати.
Тобі сказав, будеш зі мною,
Не треба вою.
І не лякайся чужого гніву,
Прислухайся до мого співу.
Я заспіваю тобі свій блюз,
А ти танцюй, я подивлюсь.
Пр.
Моя ти зірка,
Будешь зі мною.
Солодка хвиля,
Накрила з головою...
2.
А ти і досі, мене не бачиш,
Давай сьогодні, мене пробачиш.
Вже день настав, кохати треба,
Слова поета.
І не буди, ти в мені звіра,
Моя розмова, до тебе щира.
Я вже співаю, тобі свій блюз,
Давай танцюй, а я позлюсь.
Олена Соляник 2021