МЕТА
Перепони, бар'єри долав я щодня,
Свіжий вітер вдихав і йшов до кінця.
Хоч проблеми були мені не по зубах,
Все одно, твердо я, стояв на ногах.
І серце моє виривалось з грудей,
Я часу не мав, зовсім на людей.
Я йшов і не бачив де захід, де схід,
Коли було треба, я йшов через брід.
Пр.
До мети - треба йти,
Мрію в собі зберегти,
І скрутити невдачу в баранячий ріг.
До мети - треба йти,
Мрію в собі зберегти,
Не лякатись, не лякатись крутих доріг.
2.
Я на граблі в житті наступав і не раз,
Як і кожен із вас, кажу без образ.
Не соромно впасти, не встати то гріх,
Бо перше за все, що мрію зберіг.
Олена Соляник 2021