Україна в нас одна –
Рідна наша сторона
Й іншої не буде,
Не допустять люди.
Буде вільною повік.
Й в ній щасливий чоловік.
А сьогодні бійня
Йде на Сході рвійна.
Пре москаль, як сатана…
Восьмий рік у нас війна:
Наша – знов за волю.
Москаль – виє з болю.
Ллється кров і плаче дзвін
По бійцях з обох сторін.
Як без нас їм жити? –
Не можуть змиритись.
Хоч сильніші в сотні раз,
Не указ вони для нас.
В нас своя держава
І тут - наше право.
Забирайтесь, москалі,
З вашим Путом… на чолі!
Вам земельки мало?
Чи чогось не стало?
Довго ми служили вам:
Зайдам, мокшам і князькам…
А тепер ми - вільні
І не підневільні.
Так, що топайте на Рашу
І забудьте землю нашу!
Де козацька слава
І своя забава!
14.04.21