Твій батько досить не бідна особа,
Не одержите вже великий спадок.
Зять не стає нині багатий нащадок,
Татові байдуже мужа твого жадоба.
У зятя з тестем починається проба,
Не варто на татуся злості нападок.
Твій батько досить не бідна особа,
Не одержите вже великий спадок
Не було рішення татове, як бомба,
Бо в опорі на власні сили порядок.
Як надбати багатств підкаже мозок,
Нехай і щастям наповниться торба.
Твій батько досить не бідна особа.
(Рондель)
30 січня 2020 р.