Думки літають в голові,
Вони сумні, вони живі,
Неначе сонячне тепло
Ніколи в думках не жило.
Чомусь воно буває так,
Неначе розум-неборак
Не хоче радості собі,
А хмари кличе грозові.
Здорові всі, все наче так,
Дорослі діти-наче знак,
Що більше клопоту й думок,
Такий собі дзвенить дзвінок.
Так добре, як були малі,
Всі вдома, милі і смішні,
А зараз серце тут і там,
Тривога, хоч немає драм.
Так добре, як були малі,
Найбільше щастя на землі,
Найбільша радість для матусь,
Розлук і змін я так боюсь...
22.04.2021