Твоя краса, як промінь сонця,
Розвіє сум в моїй душі.
Немов усміхнені віконця,
До болю рідні, не чужі.
Ти маєш серце щедре й ніжне,
Жертовно хрест несеш за нас,
І благородство є безмежне,
Як океан, як плину час.
Тобі для щастя треба мало:
Щоб в домі настрій гарний був,
Щоб зранку сонечко вставало,
І син щоб дім свій не забув.
Сини для тебе скарб безцінний,
І мати - що життя дала,
І чоловік близький та рідний,
І ,звісно, славна дітвора.
Пишаємось тобою люба!
Бажаєм щастя над усе.
Моє натхнення, зірко Людо,
Господь тебе хай береже.