Сонечко за обрій нишком заховалось,
Вже й на небі зорі срібні показались,
Місяць заглядає крізь вікно в кімнату,
Зазиває діток милих в ліжечка лягати.
Прилетів горобчик, сів на кущ калини,
Опустив повіки, голівка схилилась.
У куточку киця лапки підгорнула,
Віченьки свої закрила й тихо там заснула.
Й ти, дитятко любе, укладайся спати,
Утомились ніжки – будуть спочивати.
Я тебе, маленька, буду доглядати,
Колискову ніжну пісню лагідно співати.
Хай тобі присниться птаха злотокрила
І її весела пісня чарівлива,
Щоб крізь сон на личку усмішка з’явилась,
А коли відкриєш очі, щоб була щаслива.
01.09.2014