Присвята
Нема вже злетів ні падінь
Нема вже злетів ні падінь,
Лише приреченая доля,
Молитва і воскова тінь,
І тиша, і душа на волі,
Нема вже злетів ні падінь...
Стежину вистелить весна,
Барвінком вінчані пороги,
Холодна днина та сумна,
Зомлілі з відчаю діброви,
Стежину вистелить весна...
Поезії останній крик,
В ній незакінчена молитва,
У прозі залишився лик -
Остання битва... вічна битва,
Поезії останній крик...
#лесяутрисковоробець
Світла та вічна пам‘ять, друже