На дворі – ані місяця, ані зірок.
Тільки дощ монотонний та мокре гілля.
У мене давно не має жодних думок
Про приховану цінність буття.
Мене давно не приваблює зміст
Буденних романів, загорнутих в сітки.
Моя душа вже не уловлює вміст тих подій,
Що розгортаються у межах сходової клітки.
Холодно. Тільки ніч огортає теплом
Розпечених вуглів неприкритої правди.
Самотньо. Тільки ніч дарить радість розмов
З оповісниками Священної Тайни.
29.04.2021