Французький журнал "Canardі Enchaiх". РУБРИКА: Останні новини Монголо-татарщини
ФАКТИЧНИЙ МАТЕРІАЛ НА ПОДІЇ В МОСКОВЩИНІ.
(Рік затертого калєндара сучасності)
---------------------------
Читати більше
*** *** ***
17.06.2014
Французький журнал "Canard Enchai"
РУБРИКА: Останні новини Монголо-татарщини.
* * * * * * * * *
Володимир Йосивович Путлер нагороджений пам'ятною
медаллю "За оборону Криму і взяття Криму", а також
орденом "За нахабне порушення суверенних кордонів і
Московське возз'єднання Європи".
Йому також присвоєно позачергове військове звання
"ГенераПіссімус" з почесним накладенням золотої петлі
на шию.
На закритій урочистій церемонії нагородження
були присутні найближчі:
Спеціально випущений з цього приводу з психлікарні,
екс-диктатор В.Ялинкович
і
абсолютний чемпіон по президентських перегонах ---
Олександр Бацька.
Були ПРИСУТНІ:
Звані й не дуже, гості Рассєї-матінки, а також інші знані
особистості політичного шоу-бізнесу:
від КДБССФСБГРУ -- ополченці Бандитовичі;
від Російської Визвольної Армії -- діячі культури
і мистецтва;
від козацької старшини -- відставники і ветерани флоту
Криму;
від зарубіжних парафій -- деякі педофіли, на чолі
зі святим архімандритом Кирилом, Московської
ПравоКлановой церкви;
від бізнесу -- жебраки з Арбата;
від світових міс-медіа -- НЛО.
Укладений Союз рабів НовоАзіатський -- вхід безкоштовно
а виходу нема, двері не пристосували.
На урочистому закритті був виконаний реквієм
Ф.Шопена та заупокійна по присутніх.
Збір коштів на пам'ятник, на Новодівичому.., або ж під
Кремлем, для увічнення їх з пам'яті, в Кацапстані,
ще триває.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(Особистий резидент президента France - OWod / 17.06.2014 )
=======================================================
https://uamodna.com/articles/francuzjkyy-zhurnal-canard-enchai-rubryka-ostanni-novyny-mongolo-tatarschyny/
========================================================