Напилась ріка,
Заморився дощ,
Світ здаля , зблизька,
Мов зелений борщ,
Пахнуть трав чуби,
Губи солов`я,
І ростуть гриби,
І простую я,
В місце чистоти,
Сміху і добра,
Де радієш ти,
В весен прапорах,
Де немає сліз,
І нема розлук,
Й біла суть беріз,
Наче серця стук.
Там любов біжить,
Жилами століть,
Й зовсім не болить,
Проминула мить…