Вже вишні відчайдушно відцвітають,
в рожевім зорецвіті яблуні.
Птахи піснями гучно сповіщають:
На повну жити треба у весні.
Нехай вона холодна та завзята!
Поглянь вже зелень ,зелень навкруги,
Скрізь квіти розкидає, як до свята,
В високих очеретах береги.
Хай човен днів несуть холодні хвилі,
А сонце спати йде в червоні сни,
В цю пору мрії чисті і стокрилі,
І віра в всемогутній дух весни.