моїй Т.
Коли все тримається на волоску,
Не слухай нікого — почуй себе.
Збирайся, клади себе на піску,
Милуйся морем: таке голубе!
І дихай. Набирай його повні груди —
Хай заспокоїться там, між ребер!
Дозволь собі свята! А сірий будень
Нехай заллється дощами з цебер!
Зігрійся сонцем! Напийся сонця!
Сама будь сонцем: радій! світи!
Як захід сонця, цей щік рум'янець,
Тобі, щасливій, буде цвісти.
Не зупиняйся! І мрій сміливо!
Шматочок літа собі вкради!
Коли душі холодно й просить дива —
Розгорни його й приклади.
00:23 19.05.2021